Huisregels

Huisregels Camping Oosterbos

Fijn dat u Camping Oosterbos heeft uitgekozen voor uw vakantie. Wij zullen er alles aan doen om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken. Om voor al onze gasten een aangenaam verblijf te kunnen garanderen hebben wij een aantal huisregels opgesteld.

Wij vertrouwen erop dat u het sanitair gebouw na gebruik netjes achterlaat. Binnen roken is niet toegestaan. Wij hebben voor uw comfort, gratis warm water, geen electrameters en geen douchemunten. Wij zien uw waardering hiervoor graag terug in zuinig gebruik. Er zijn twee watertappunten op de camping. Uw vuilwatertank kunt u hier niet legen. Daarvoor is de stortplaats chemisch toilet naast het toiletgebouw bedoeld. De stortplaats chemisch toilet graag na gebruik even naspoelen met de slang.

Voor behoud van ons grasveld is geen enkele vorm van bodembedekking toegestaan. Met uitzondering van seizoenplaatsen en het tentenveld achter op camping op de twee cirkels. Wij hebben 3 containers staan waarin u uw afval kunt deponeren (restafval, glas en papier). Graag uw huisvuil in dichte plastic zakken in de container. Svp ´s nachts geen plastic vuilniszakken buiten laten staan. Dit om te voorkomen dat er dieren op af komen.

Per campingplaats is één huisdier van harte welkom. Er is genoeg ruimte om uw hond buiten de camping uit te laten. Graag op de camping aanlijnen. ‘ongelukjes’ zelf even opruimen. Het overdekte afwasgedeelte graag even netjes achterlaten voor de volgende gebruiker.

Ons doel is een autovrije camping, auto op het veld alleen voor plaatsen en halen caravan. Uw auto kunt u parkeren in de vakken aan de zijkant van de camping. In verband met de veiligheid van onze campinggasten vragen wij u stapvoets te rijden. Tussen 23.00 uur en 07.00 uur dient het op de camping rustig te zijn, zodat iedereen van een goede nachtrust kan genieten.

Het gebruik van het speeltoestel (voor kinderen tot 10 jaar). is op eigen risico. De eigenaar is niet aansprakelijk voor ongevallen en schade. De eigenaar van de camping kan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor brand, vermissing of schade veroorzaakt door derden. In verband met de veiligheid en overlast zijn open vuur en vuurkorven en BBQ op kolen en houtskool niet toegestaan.

Camping Oosterbos, 24 februari 2023, Nieuw-Dordrecht

Buttons-Footer-Oosterbos-1.png

Camping Oosterbos

Onze landelijk gelegen camping en camperplaats grenst aan Het Oosterbos, gemeente Emmen
Buttons-Footer-Oosterbos-2.png

Adresgegevens

Camping OosterbosHerenstreek 1307885 AV, Nieuw Dordrecht
Buttons-Footer-Oosterbos-receptie.png

Contact

Telefoon: (+31) 591 76 40 42Mobiel: (+31) 6 52 88 92 99E-mail: info@campingoosterbos.nl

© 2023 Camping Oosterbos (voorheen Het Heerenhof) Emmen | Gelegen op UNESCO Global Geopark 'De Hondsrug'