Vakantiehuisjes Camping Oosterbos

Heerlijke huisjes op Camping Oosterbos

Drie vakantiehuisjes maken deel uit van onze gezellige camping in Nieuw-Dordrecht. Het dorp ligt in de gemeente Emmen en is een zogeheten ontginningsdorp, gelegen op een zandrug (een uitloper van de Hondsrug) ten zuidoosten van de stad Emmen. Aanvankelijk was Nieuw-Dordrecht een lintdorp. Door nieuwbouw na de Tweede Wereldoorlog is er een dorpskern ontwikkeld. Het dorpsgebied bestaat verder uit landbouwgebied, deels veenontginningen, en bospercelen. Het grenst in het oosten aan Het Oosterbos, waarin nog stukken hoogveen te vinden zijn.

Vakantiehuisje Bedstee

Onze prachtig vakantiehuisjes worden het hele jaar door verhuurt. In elk huisje van ca. 35 m2 vind je twee slaapkamertjes in de vorm van een soort moderne bedstee, elk met een dubbel bed. Een moderne en ruime badkamer maakt het geheel af. In dit type huisje is ruimte voor maximaal vier personen. Voor het huisje is een terras aangelegd (met zitje) waar u heerlijk kunt genieten van het ‘buiten’ zijn. Alle tarieven zijn exclusief toeristenbelasting € 1,60 per persoon per nacht. Huur (Minimaal 2 nachten, € 85 per nacht, inclusief vier personen) en inclusief bedlinnen, hand- en theedoeken. In deze huisje zijn huisdieren niet toegestaan.

Vakantiehuisje ’t Blokhuys

Het derde vakantiehuis op Camping Oosterbos is ’t Blokhuys. Evenals de huisjes Bedstee, enkele jaren geleden geheel nieuw gebouwd. Het is een zeer ruim en luxe vakantiehuis van ongeveer 65 m2 met een luxe keuken, twee slaapkamers en een riante luxe badkamer. ’t Blokhuys is geschikt tot 5 personen. Alle tarieven zijn exclusief toeristenbelasting € 1,60 per persoon per nacht. Huur (Minimaal 2 nachten, € 95 per nacht, inclusief vier personen) en inclusief bedlinnen, hand- en theedoeken. In het huisje zijn huisdieren niet toegestaan.

Reserveren
Te huur vakantiehuisje Emmen
Recreatiehuisje huren gemeente Emmen
Binnenzijde huisje Bedstee
Recreatie huisje te huur Emmen
Recreatiewoning Oosterbos
Camping Oosterbos in Nieuw-Dordrecht Drenthe
Vakantie begint op Camping Oosterbos
Buttons-Footer-Oosterbos-1.png

Camping Oosterbos

Onze landelijk gelegen camping en camperplaats grenst aan Het Oosterbos, gemeente Emmen
Buttons-Footer-Oosterbos-2.png

Adresgegevens

Camping OosterbosHerenstreek 1307885 AV, Nieuw Dordrecht
Buttons-Footer-Oosterbos-receptie.png

Contact

Telefoon: (+31) 591 76 40 42Mobiel: (+31) 6 52 88 92 99E-mail: info@campingoosterbos.nl

© 2023 Camping Oosterbos (voorheen Het Heerenhof) Emmen | Gelegen op UNESCO Global Geopark 'De Hondsrug'