Het gratis toegankelijk straattheater festival C’est la Vie vindt zondag 21 juli plaats in het centrum van Emmen. Ook dit jaar zijn er weer mooie straattheateracts en in de avond veel muziek.

Verschillende vormen van straattheater wederom gecombineerd met een braderie en vlooienmarkt. Via de vrolijke marktkramen wandelt u vanzelf langs alle optredens. ’s Avonds gaat het feest door en neemt de horeca het stokje over met een gevarieerd muziekprogramma. Op verschillende podia in het centrum treden bands op.

Programma C’est la Vie

In het programma is beschikbaar op de website, aldaar vindt u alle informatie.

Het C’est la Vie festival begint om 10:00 uur met de vlooienmarkt en braderie. Vanaf 13:00 uur barst het straattheater los. Het straattheater en de markt duren tot 17:00 uur. ’s Avonds kan men zich tot in de kleine uurtjes blijven vermaken met een gevarieerd muziekprogramma georganiseerd door de lokale horeca, op diverse podia in het centrum van Emmen.

Overnachten tijdens C’est la Vie Emmen

Bezoekt u C’est la Vie in Emmen en bent u opzoek naar een kampeer- of camperplaats, dan bent u van harte welkom op Camping Oosterbos.  Eventueel kunt u overnachten in één van onze luxe huisjes. De camping is gelegen zo’n 8,5 kilometer van het centrum van Emmen en is zeer goed bereikbaar.