Wildlands Adventure Zoo Emmen is een van de meest unieke dierentuinen in Nederland. Gelegen in het prachtige Drenthe, biedt dit park bezoekers een avontuurlijke en educatieve ervaring. Maar, waarom zou je je bezoek beperken tot één dag? Overnachten in of nabij Wildlands Emmen is de perfecte manier om je avontuur te verlengen en volledig op te gaan in de wonderen van de natuur en de dierenwereld.

Overnachten Wildlands Emmen

Brengt u een bezoek of bent u voornemens een bezoek te brengen aan Wildlands Emmen?  U zoekt een accommodatie om te overnachten? Camping Oosterbos verhuurt het hele jaar door drie luxe huisjes van 2 tot 6 personen. Deze luxe vakantiehuisjes zijn gloednieuw en ‘hotel chique’ ingericht. U beschikt over een modern ingerichte keuken en luxe badkamer met toilet. Al onze huisjes zijn uitgerust met airconditioning, flatscreen tv, gratis WiFi, een ruim terras inclusief tuinset.

Overnachten Camping Oosterbos

Door te overnachten in de buurt van Wildlands (Camping Oosterbos ligt op circa 10 minuutjes rijden vanaf Wildlands Adventure Zoo Emmen) kun je de drukte van de dag vermijden en het park op je eigen tempo verkennen. Begin je dag vroeg, geniet van de dieren wanneer ze het meest actief zijn en eindig je dag met een ontspannen wandeling zonder de haast om naar huis te gaan.

Reserveren? Klik hier!