Dit jaar trilt Emmen op haar grondvest, want klinkende namen als Tony Hadley (bekend van Spandau Ballet), Di-Rect, Roberto Jacketti & The Scooters, bekend van onder andere de hit ‘I Save the Day’, Acda en de Munnik, Sananda Maitreya, Nederpop All Stars, Froukje, Donnie, Helmut Lotti Goes Metal, Joël Borelli en de ultieme partyband Daredevils geven op zaterdag 8 juni acte de présence op het Hello Festival Emmen.

Festival historie

Het Hello Festival is een jaarlijks muziekfestival in Emmen. Het festival duurt sinds 2018 twee dagen en beschikt over vier podia. Op het hoofdpodium spelen originele bands uit de jaren 70, 80 en 90. Op de Nederpopstage spelen Nederlandse bands en op de futurestage spelen jonge Nederlandse artiesten.

De organisatie ligt in handen van No Limit Events. Het festival werd de eerste maal in 2002 georganiseerd onder de naam Back to the 80’s. Van 2006 tot 2008 kwam er een tweede festival bij onder de naam Back to the 70’s. Van 2010 tot en met 2018 heette het festival Retropop, in 2019 kreeg het evenement de huidige naam. Na een uitverkochte editie van vorig jaar, hoopt de organisatie het Hello Festival dit jaar weer tot een succes te maken! In 2024 vindt de 21ste editie van het muziekfeest plaats.

Overnachten Hello Festival

Bent u in 2024 aanwezig op dit prachtige Drentse festival? En bent u opzoek naar een kampeer- of camperplaats, dan bent u van harte welkom op Camping Oosterbos. Eventueel kunt u overnachten in één van onze luxe huisjes. Het festival terrein is gesitueerd aan de Grote Rietplas in Emmen. Dit ligt slechts 7,5 kilometer van Camping Oosterbos.