Over ons

Camping Oosterbos bevindt zich in de gemeente Emmen, provincie Drenthe. Wij hebben uitstekende voorzieningen voor de kampeerder(s) met tent, vouwcaravan, caravan of camper. Onze camping heeft 35 zeer ruime kampeerplaatsen en 10 verharde camperplaatsen.  De landelijk gelegen camping en camperplaats grenst aan Het Oosterbos, een bos van circa 250 hectare ten oosten van Emmen. Het Oosterbos is aangeplant in de zeventiger jaren van de 20e eeuw door Staatsbosbeheer in het kader van de herinrichting van de Veenkoloniën. Het bos is grotendeels aangeplant op niet afgegraven hoogveen.

Het terrein

Wij hebben mooie ruime plaatsen aan de groensingels. U staat op ons perfect grastapijt. Daar zijn wij trots op! We gunnen alle gasten zo’n mooie plek, ook de gasten die na u komen. Daarom is elke vorm van bodembedekking in de voortent en/of onder de luifel niet toegestaan, mits het ademende bodembedekking is.

Achterop de camping hebben wij twee grote grascirkels helemaal tussen het groen. Daar hebben wij plaats voor bijvoorbeeld trekkerstentjes, tenten en vouwwagens. Alleen voor het neerzetten en weghalen van de caravan mag u met de auto het veld betreden. Uw auto kan veilig en in het zicht worden geparkeerd aan de zijkant van ons terrein.

U heeft beschikking over onbeperkt elektra van 16 ampère en gratis Wi-Fi op de gehele camping. De gastvrijheid, de rust, de ruimte, ons brandschoon sanitair, ons mooie terrein, ons horeca paviljoen en het comfort zijn onze grote pluspunten.

Elektrische auto

Bent u in het bezit van een elektrische auto? Dan is het niet toegestaan deze te laden via de stroomvoorziening bij uw kampeermiddel.

Camperplaatsen

De camping is zeer geschikt als camperplaats. Op de camping is een camper servicepunt en de campers kunnen eventueel op een verhard deel staan. Wij bieden camperaars een mooie veilige en comfortabele plaats. Vanaf de camping bent u met de camper / auto binnen een kwartier in het Centrum van Emmen. Camping Oosterbos is echter omgeven door prachtige locaties die u zeker moet gaan bezoeken.

Het sanitair

Onze gasten waarderen ons nieuwe toiletgebouw met vloerverwarming en thermostaatkranen. Wij werken niet met zogeheten douchemuntjes of iets dergelijks. Warm water voor douchen en afwassen is bij ons dus gratis! Het dames en heren deel in het toiletgebouw zijn gescheiden, elk met vier ruime douches en vier wastafels. In een aparte ruimte bevinden zich vier zowel dames als heren toiletten. Daarnaast beschikken wij over een ruime mindervaliden toilet / douche.