Camping Oosterbos Emmen

Camping Oosterbos 'Kamperen zoals kamperen is bedoeld'
Plattegrond

Camping Oosterbos (voorheen Het Heerenhof)

Een leuke gezellige en rustige familiecamping in Nieuw-Dordrecht, gemeente Emmen (Drenthe) dat ligt in de uitloop van de Hondsrug, UNESCO Global Geopark. Er is genoeg te doen in de omgeving zoals Emmen en Klazienaveen. In Emmen zijn vanaf 11 juli tot en met 29 augustus wekelijkse ‘Vlindermarkten’. Uitstapjes naar bijvoorbeeld Wildlands Adventure Zoo Emmen, Het Rensenpark in hartje Emmen, het Veenpark, Bargerveen of een dagtripje naar Duitsland zijn een aanrader.

Camping Oosterbos bevindt zich in de gemeente Emmen, provincie Drenthe. Onze camping heeft 35 zeer ruime kampeerplaatsen. Wij hebben uitstekende voorzieningen voor de kampeerder(s) met tent, vouwcaravan, caravan of camper. De landelijk gelegen camping en camperplaats grenst aan Het Oosterbos, een bos van circa 250 hectare ten oosten van Emmen. Het Oosterbos is aangeplant in de zeventiger jaren van de 20e eeuw door Staatsbosbeheer in het kader van de herinrichting van de Veenkoloniën. Het bos is grotendeels aangeplant op niet afgegraven hoogveen.

Het terrein

Wij hebben mooie ruime plaatsen aan de groensingels. U staat op ons perfect grastapijt. Daar zijn wij trots op! We gunnen alle gasten zo’n mooie plek, ook de gasten die na u komen. Daarom is elke vorm van bodembedekking in de voortent en/of onder de luifel niet toegestaan.

Achterop de camping hebben wij twee grote grascirkels helemaal tussen het groen. Daar hebben wij plaats voor bijvoorbeeld trekkerstentjes, tenten en vouwwagens. Alleen voor het neerzetten en weghalen van de caravan mag u met de auto het veld betreden. Uw auto kan veilig en in het zicht worden geparkeerd aan de zijkant van ons terrein.

U heeft beschikking over onbeperkt elektra van 10 ampère en gratis wifi op de gehele camping. De gastvrijheid, de rust, de ruimte, ons brandschoon sanitair, ons mooie terrein en het comfort zijn onze grote pluspunten.

Camperplaatsen

De camping is tevens geschikt als camperplaats. Op de camping is een camper servicepunt en de campers kunnen eventueel op een verhard deel staan. Wij bieden camperaars een mooie veilige en comfortabele plaats.

Vanaf de camping bent u met de camper / auto binnen een kwartier in het Centrum van Emmen. Camping Oosterbos is echter omgeven door prachtige locaties die u zeker moet gaan bezoeken.

Het sanitair

Onze gasten waarderen ons toiletgebouw met vloerverwarming en thermostaatkranen. Wij werken niet met zogeheten douchemuntjes of iets dergelijks. Warm water voor douchen en afwassen is bij ons dus gratis. Het dames en heren deel in het toiletgebouw zijn gescheiden, elk met twee ruime douches en twee wastafels. In een aparte ruimte bevinden zich vier toiletten.

Buttons-Footer-Oosterbos-1.png

Camping Oosterbos

Onze landelijk gelegen camping en camperplaats grenst aan Het Oosterbos, gemeente Emmen
Buttons-Footer-Oosterbos-2.png

Adresgegevens

Camping OosterbosHerenstreek 1307885 AV, Nieuw Dordrecht
Buttons-Footer-Oosterbos-receptie.png

Contact

Telefoon: (+31) 591 76 40 42Mobiel: (+31) 6 52 88 92 99E-mail: info@campingoosterbos.nl

© 2023 Camping Oosterbos (voorheen Het Heerenhof) Emmen | Gelegen op UNESCO Global Geopark 'De Hondsrug'