Camping Drenthe | Camping Oosterbos

Camping in Drenthe

Ontdek het prachtige Drenthe: Een paradijs voor kampeerliefhebbers en camperaars bij Camping Oosterbos in Nieuw-Dordrecht (Gemeente Emmen)

Drenthe, een betoverende provincie in het noordoosten van Nederland, staat bekend om zijn weelderige landschappen, historische bezienswaardigheden en uitgestrekte natuurgebieden. Of je nu een natuurliefhebber, een geschiedenis-fan of een avonturier bent, Drenthe heeft voor ieder wat wils en er is geen betere manier om deze prachtige provincie te verkennen dan door te verblijven op Camping Oosterbos.

Waarom Drenthe?

  1. Adembenemende natuur

Camping Drenthe | Camping in DrentheDrenthe is gezegend met uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Nationaal Park Dwingelderveld en het Drents-Friese Wold zijn slechts twee van de vele natuurparken waar je urenlang kunt wandelen en fietsen. Maar wat te denken van Het Oosterbos! Ontdek zelf de verraderlijke schoonheid van het Oosterbos tijdens een bijzondere wandeling door een voormalig veengebied! De rust en stilte van dit gebied, direct gelegen aan Camping Oosterbos biedt een perfecte ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven.

  1. Historische bezienswaardigheden

Drenthe herbergt enkele van de oudste monumenten van Nederland, waaronder de beroemde hunebedden. Deze prehistorische grafkamers zijn verspreid over de provincie en bieden een fascinerende blik in het verleden. Bezoek ook het Drents Museum in Assen voor een diepere duik in de rijke geschiedenis van de regio. Het Hunnebedmuseum in Borger of Museum Collectie Brands in Nieuw-Doredrecht. Het Van Gogh Huis in Veenoord. Hier was in de 19e eeuw een logement gevestigd waar Vincent van Gogh enige tijd gewoond en gewerkt heeft.

  1. Gezellige dorpen en steden

De pittoreske dorpjes zoals Orvelte en Borger-Odoorn, evenals de bruisende steden Assen en Emmen, bieden een scala aan culturele en recreatieve activiteiten. Geniet van lokale markten, gezellige cafés en diverse musea

Gelegen in Zuid-Oost Drenthe, biedt Camping Oosterbos de perfecte uitvalsbasis voor uw ontdekkingstocht door de provincie. Deze gezinsvriendelijke camping staat bekend om zijn gastvrijheid, ruime kampeerplekken, camperplaatsen en uitstekende voorzieningen.

Voordelen van Camping Oosterbos

  1. Natuurrijke omgeving

Camping Oosterbos is omgeven door Het Oosterbos en prachtige velden, waardoor je direct vanuit je tent of caravan kunt genieten van de natuurlijke schoonheid van Drenthe. Perfect voor wandel- en fietsliefhebbers!

  1. Moderne faciliteiten

Camping Oosterbos biedt moderne sanitaire voorzieningen en kleinschalige recreatiemogelijkheden, waaronder een kleine speeltuin en sportveldje

3. Goed gelegen

Vanuit Camping Oosterbos zijn de belangrijkste bezienswaardigheden van Drenthe gemakkelijk te bereiken. Of je nu de hunebedden wilt bezoeken, een dagje naar Wildlands Adventure Zoo in Emmen wilt gaan, of de levendige (Vlindermarkt) markt in Emmen of Assen wilt ontdekken, alles is binnen handbereik.

Boek nu uw avontuur in Drenthe

Drenthe biedt een unieke combinatie van natuurlijke schoonheid, historische rijkdom en gezellige dorpen en steden. Door te verblijven op Camping Oosterbos ben je verzekerd van een comfortabele en heerlijke ontspannen vakantie.

Bezoek de website van Camping Oosterbos en boek vandaag nog jouw kampeerplek, camperplek of één van de luxe huisjes. Ontdek de magie van Drenthe en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.